Houten bed of bedframe op maat

Een bed is zonder twijfel het belangrijkste meubel van de slaapkamer. Hier rust je uit en krijg je weer nieuwe energie. Naast een comfortabele nachtrust is een bed ook erg sfeerbepalend voor de slaapkamer. Door een massief houten bed of bedombouw op maat te laten maken, creëer je daadwerkelijk jouw eigen droom slaapkamer.

Uiteraard bepaal je zelf de afmetingen. Van een eenpersoonsbed, tot twijfelaar of royaal tweepersoonsbed. Bij een maatwerk meubel zijn alle formaten mogelijk. Ook kies je natuurlijk zelf de (instap) hoogte, zodat je iedere dag comfortabel én met het juiste been uit bed stapt.

De uitstraling en accessoires

Als meubelmaker weet ik hoe belangrijk het soort hout en de houtbehandeling is voor de uitstraling van een houten meubel. En door gebruik te maken van esthetische houtverbindingen wordt het bed nóg unieker. Bovendien is het mogelijk om verschillende accessoires in dezelfde stijl te laten maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan (ingebouwde) nachtkastjes, een opberglade onder het bed, een hoofdbord of bijpassend voetenbord.

Een houten bed op maat laten maken. Dit zijn de voordelen:

Als meubelmaker vind ik dat een houten bed niet alleen functioneel, maar ook mooi moet zijn. Goed overleg tussen de klant en meubelmaker is daarvoor erg belangrijk. Daarom werk ik vanuit mijn meubelmakerij in omgeving Nijmegen, nauw samen met klanten uit heel Nederland. Samen bekijken we de wensen en de mogelijkheden van onder andere:

  • De houtsoort.
  • De houtbehandeling en afwerking.
  • De houtverbindingen en accessoires, zoals nachtkastjes.
  • Het onderstel, zoals houten poten, een staal frame of een zwevend houten bed.

Kortom, met een op houten bed op maat heb je een leven lang plezier van een écht stukje vakmanschap. Bekijk ook de handgemaakte dressoirs, tafels, kasten en epoxy meubels.