Epoxy meubel op maat

Unieke houten meubels met epoxyhars

Met een epoxy meubel, haal je een kunstwerk in huis. Een uniek meubelstuk dat speciaal voor jou is gemaakt. Helemaal in je favoriete kleuren, ontwerp en stijl. Bovendien is het niet zomaar een meubelstuk; het is gemaakt met unieke epoxyhars inleg, waardoor het een échte blikvanger wordt. Daarnaast is de epoxyhars niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de epoxy na verloop van tijd afbrokkelt of gaat barsten.

Een handgemaakt meubel

Het hout van alle op maat gemaakte houten meubels selecteer ik zélf met de hand. Ik maak gebruik verschillende houtsoorten en bepaal (in overleg met de klant) het mooiste hout voor ieder type meubel. Ik maak bijvoorbeeld epoxy tv meubels / dressoirs en epoxy tafels. Daarnaast hou ik rekening met het natuurlijke nerfpatroon en de afwerking voor het mooiste eindresultaat.  De epoxyhars is er in veel verschillende kleuren, zodat je zelf de kleur of kleuren kunt kiezen voor de inleg.

Hoe maak ik een epoxy meubel?

Zodra ik het juiste hout geselecteerd het, zaag ik het op maat en in de gewenste vorm van het ontwerp. Daarna schuur ik het oppervlak glad met schuurpapier en breng de mal op het hout aan. Dit voorkomt dat de epoxyhars gaat lekken. Vervolgens giet ik de epoxy in de mal en laat deze minimaal 72 uur uitharden. Zodra de hars volledig is uitgehard schuur ik de hele plank glad, om deze klaar te maken voor de afwerking.

Interesse in een epoxy meubel op maat?

Ben je op zoek bent naar iets echt unieks en bijzonders voor je huis, zoek dan niet verder dan onze op maat gemaakte houten meubels met epoxyhars inlegwerk! Ieder meubel kan volledig op maat en naar wens worden gemaakt. Bovendien is de epoxyhars niet alleen mooi, maar ook zeer duurzaam, zodat je jarenlang van je nieuwe meubelstuk kunt genieten.

Vanuit mijn meubelmakerij in Milsbeek (omg. Nijmegen) maar ik handgemaakt dressoirs, tafels, kasten en bedden.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden voor een unieke kunstwerk in jouw huis.