Scandinavisch eiken tafel

Marijn & Fedor

Voor Marijn en Fedor heb ik een eiken tafel mogen maken met een een Scandinavische uitstraling. Een slank ogende tafel met afgeronde hoeken. Het hout wat ik hiervoor gebruikt heb heeft een licht rustieke uitstraling. De afwerking is gedaan met natuurlijke hardwaxolie waardoor de nerven mooi naar voren komen.

  • Massief eiken
  • Scandinavisch design
  • In verstek en afgeronde hoeken
  • Natuurlijke hardwaxolie
Stef heeft voor ons een eikenhouten eettafel ontworpen. We hebben wat contact gehad over hetgeen wij voor ogen hadden; een slanke tafel, Scandinavische uitstraling met afgeronde hoeken en een ‘retro’ uitlopende poot.
Vervolgens heeft Stef eerst stalen gemaakt van de afgeronde hoeken en de verschillende coatings. We hadden dus een duidelijk beeld wbt het uiteindelijke ontwerp, wat heel fijn is. Toen hij de tafel kwam brengen waren we super blij. Stef heeft precies gemaakt wat we voor ogen hadden. Mooier zelfs! Hij is zeer professioneel en vakbekwaam. Hij snapt ook direct welke stijl de tafel moest worden. Heel fijn om mee samen te werken en zeer aan te raden, hij levert prachtig maatwerk.
Marijn & Fedor

Interesse in een Scandinavisch eiken tafel?

Meer projecten